Frumos, elegant, cat de cat ...

Termeni si Conditii

Website-ul MuzicaX.Net

Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul MuzicaX.Net si pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la continutul acestora, politica sau practicile utilizate.

Utilizand acest site acceptati implicit sa exonerati de raspundere MuzicaX.Net in conditiile prezentate.

Fisierele distribuite de site-ul MuzicaX.Net au ca sursa alte site-uri ( link-uri de pe youtube, soundcloud, mixcloud, krakenfiles etc. ).

Accesul pe website

Conditii de accesare a site-ului MuzicaX.Net

- recunoasteti si sunteti de acord ca serviciul este furnizat numai pentru a previzualiza sau pentru a asculta;

- site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;

- nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului;

- nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat;

- veti respecta termenii si conditiile acestui site.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial.

Stergeti fiserele descarcate de pe MuzicaX.Net de pe hard disk dupa 24 de ore ( Daca nu sunteti de acord, inchideti aceasta fereastra ).

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Declaratie de garantie

Sunteti de acord ca prin utilizarea siteului nostru sa va asumati orice risc. In masura permisa de lege, MuzicaX.Net declara toate garantiile, exprese sau implicite, in legatura cu websiteul si folosinta dvs a acestuia.

Nu oferim nici o garantie si nu suntem raspunzatori vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru:

- erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului,

- orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul MuzicaX.Net.

MuzicaX.Net nu garanteaza si nu-si asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate, si nu vom fi parte la sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.